Opnames gestart van JIPPIE NO MORE!

Nieuwsbericht

12 januari, 2023
Cinéart

Opnames gestart van JIPPIE NO MORE!

De nieuwe familiefilm van makers Margien Rogaar (LAMPJE) en Fiona Heemstra (KNOR)

Regisseur Margien Rogaar (LAMPJE) is deze week gestart met de opnames van haar nieuwe film JIPPIE NO MORE!, een originele feelgood film voor het hele gezin. Een verhaal, geschreven door Fiona van Heemstra (KNOR), vol humor en liefde, met in de hoofdrol Jaap Peter, een tiener met het syndroom van Down.

De nieuwe familiefilm van makers Margien Rogaar (LAMPJE) en Fiona Heemstra (KNOR)

JIPPIE NO MORE! is een productie van Juliet en de nieuwe film van regisseur Margien Rogaar. Ze maakten samen eerder de film BON VOYAGE en BOUWDORP. Begin dit jaar kwam hun nieuwe televisieserie LAMPJE uit, gebaseerd op de gelijknamige kinderboekklassieker van Annet Schaap.

De hoofdrollen in JIPPIE NO MORE! worden gespeeld door Wesley van Klink (DOWNTOWN), Guido Pollemans (OOGAPPELS), Hannah van Lunteren (NARCOSIS), Aus Greidanus sr. (KARAKTER, DE ZAAK MENTEN), Lotte Jonker (LAMPJE) en Kee Derwig (VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3).

Over JIPPIE NO MORE!
Tijdens de voorbereidingen van het huwelijk van zijn oudste zus Gail wordt de 16- jarige Jaap Peter met het syndroom van Down voor het eerst verliefd. Wanneer het meisje van zijn dromen verliefd wordt op zijn jongere zusje Joe, heeft Jaap Peter helemaal geen zin meer in de hele bruiloft. Totdat hij inziet dat het helemaal niks gaat worden zonder hem.

De draaiperiode van JIPPIE NO MORE! vindt plaats van 11 januari tot en met 20 februari 2023. De productie komt tot stand met steun van de VPRO, het CoBO fonds, het Nederlands Filmfonds en Creative Europe MEDIA. Filmdistributeur Cinéart zal de film uitbrengen in de Nederlandse bioscopen. De beoogde releasedatum zal eind 2023 zijn.

Over Juliet
Juliet produceert bemoedigende en spitsvondige speelfilms en series. Eerder produceerde Juliet onder meer de recent geprezen high end familieserie LAMPJE (Margien Rogaar), de Gouden Kalf winnaars ZEVEN KLEINE CRIMELEN (Rob Lücker) en AANMODDERFAKKER (Michiel ten Horn). Juliet wordt creatief geleid door Iris Otten en Nathalie van der Burg en is als label onderdeel van het productiehuis Pupkin.